HomeNieuwsIJzerlaan/IJzerlaanbrugVan 6 tot 8 april, beurtelings verkeer op de Vaartkaai ter hoogte van IJzerlaanbrug

Van 6 tot 8 april, beurtelings verkeer op de Vaartkaai ter hoogte van IJzerlaanbrug

Beurtelings verkeer

Van 6 tot 8 april wordt op de Vaartkaai ter hoogte van de IJzerlaanbrug een gedeelte van de riolering vervangen. Hierdoor zal er over een afstand van ongeveer 80 meter slechts 1 rijstrook beschikbaar zijn op de Vaartkaai. Verkeer kan beurtelings passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten.

Veilig fietsen

Fietsers rijden op het jaagpad langs de kade en kunnen zo veilig de werfzone passeren.

Nieuwe fase vanaf 11 april

Momenteel analyseert de aannemer op basis van GPS-onderzoek hoe de riolering op deze locatie verder loopt. In functie van dit onderzoek zal de aannemer bepalen welk stuk van de Vaartkaai vanaf 11 april bijkomend moet opengelegd worden. Tegelijk zal dan bepaald worden hoe het verkeer op een veilige wijze deze werfzone kan passeren. Hierover zal later deze week communicatie volgen. De werken zijn gepland tot 22 april.

UPDATE 7/04: In de periode van 12 tot 22 april zal de aannemer nog 2 dagen werken op de Vaartkaai ter hoogte van de IJzerlaanbrug. Het verkeer zal dan opnieuw beurtelings over 1 rijstrook moeten passeren door middel van verkeerslichten. Gedurende deze twee dagen zullen er proefsleuven worden gemaakt om de ligging van de nutsleidingen en rioleringen te controleren. De exacte data volgen zo snel mogelijk.

Lees meer over de werken aan de IJzerlaan >

Situering zone  beurtelings verkeer Vaartkaai

Situering zone beurtelings verkeer Vaartkaai