HomeVacature Juridisch Expert

Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM nv) werd in 2003 opgericht door de Vlaamse regering. BAM is onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de Oosterweelverbinding. Dit project is onderdeel van het Masterplan 2020 dat met een multimodale en geĆÆntegreerde aanpak staat voor het garanderen van de bereikbaarheid van de stad en de haven, het verbeteren van de leefbaarheid en het verhogen van de verkeersveiligheid in de Antwerpse regio.

We zijn op zoek naar een verdere versterking van onze organisatie met een:

Juridisch expert

Doel van de functie:

Het doen naleven van juridische procedures van het ruimere administratief recht met een bijzondere affiniteit voor het omgevingsrecht en aanbestedingsrecht, teneinde ervoor te zorgen dat de projecten van de organisatie gerealiseerd worden binnen het geldend juridisch kader van het ondernemingsrecht.

Jobinhoud:

Behartigen van diverse dossiers (hoofdzakelijk m.b.t. gereglementeerde administratieve procedures) vanuit juridisch oogpunt teneinde de organisatie te vrijwaren van mogelijke fouten die schadeclaims of andere vormen van betwisting of financiƫle schade zouden kunnen veroorzaken. Dit houdt in:

Je profiel:

Ons aanbod:

Interesse?

Verstuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar: HR@bamnv.be. Voor meer informatie over de vacature kan je terecht bij Ria Lameir via: ria.lameir@bamnv.be of 03/328.80.93.

Je kan ook snel solliciteren door onderstaand formulier in te vullen. Je kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste functie (verplicht)

Beschikbaar vanaf

Voeg je cv toe (verplicht)

Voeg je motivatiebrief toe