HomeRisk Partner

Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM nv) werd in 2003 opgericht door de Vlaamse regering. BAM nv is onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de Oosterweelverbinding. De Oosterweelverbinding vormt één van de grootste en meest uitdagende infrastructuurprojecten in Europa voor de komende jaren. Door middel van o.a. een tunnel onder de Schelde, tunnels onder het Albertkanaal en nieuwe op- en afritten moet de verkeersknoop in deze regio ontward worden. De meest vooruitstrevende technieken inzake tunnelbouw, waterbouwkunde en elektromechanica zullen daarbij toegepast worden.

De voorbereidingen van dit project zijn in volle gang. BAM nv is daarom op zoek naar een verdere versterking van haar team met een Risk Partner.

Doel van de functie

Als Risk Partner draag je bij tot het proactieve risicobeheer van de infrastructuurprojecten ter realisatie van de Oosterweelverbinding in nauwe samenwerking met de projectteams evenals andere stakeholders. Je bent de drijvende kracht achter de risk assessments met oog voor risico’s en opportuniteiten en bouwt mee aan een bedrijfswijde risicocultuur.

Je maakt deel uit van een dynamisch team binnen Corporate en rapporteert aan de Head of Risk Management and Organisational Excellence.

Verantwoordelijkheden
Je profiel
Ons aanbod
Plaats van tewerkstelling

Rijnkaai 37 te Antwerpen

Ben jij de Risk Partner die we zoeken?

Solliciteer dan snel door onderstaand formulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste functie (verplicht)

Beschikbaar vanaf

Voeg je cv toe (verplicht)

Voeg je motivatiebrief toe