HomeNieuwsAlgemeenVacature Omgevings- & Communicatiemanager Infrastructuurwerken Linkeroever (m/v)

Vacature Omgevings- & Communicatiemanager Infrastructuurwerken Linkeroever (m/v)

Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM nv) werd in 2003 opgericht door de Vlaamse regering. BAM nv is onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de Oosterweelverbinding. De Oosterweelverbinding vormt één van de grootste en meest uitdagende infrastructuurprojecten in Europa voor de komende jaren. Door middel van o.a. een tunnel onder de Schelde, tunnels onder het Albertkanaal en nieuwe op- en afritten moet de verkeersknoop in deze regio ontward worden. De meest vooruitstrevende technieken inzake tunnelbouw, waterbouwkunde en elektromechanica zullen daarbij toegepast worden.

De voorbereidingen van dit project zijn in volle gang. BAM nv is daarom op zoek naar een verdere versterking van haar team met

Omgevings- & communicatiemanager infrastructuurwerken Linkeroever

Je rol:

Als omgevings- & communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en uitrol van de communicatie, het stakeholdermanagement en de minder-hindermaatregelen voor de Infrastructuurwerken Linkeroever. Dit doe je in lijn met de strategische lijnen en procedures die op corporate niveau worden uitgetekend. Je zorgt er voor dat uitstekende relaties worden uitgebouwd en onderhouden met de verschillende doelgroepen die beïnvloed worden door de geplande werken en je maakt dat zij optimaal geïnformeerd en betrokken worden bij deze werken. Je kijkt er ook op toe dat lokaal de juiste maatregelen worden uitgewerkt om de hinder van de werken te beperken of te milderen. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor het Infopunt en de publiekswerking die voor de Infrastructuurwerken Linkeroever zullen worden uitgebouwd.

Je profiel:

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma (bij voorkeur in de richting communicatie-, bestuurs- of politieke wetenschappen)
 • Je beschikt over ten minste 5 jaar relevante ervaring op vlak van communicatiebeheer, stakeholdermanagement en/of minder-hinderbeleid.
 • Je bent sterk analytisch aangelegd en kan de impact van de werken bij een plan bespreken met opdrachtnemers, medewerkers, betrokken doelgroepen en stakeholders.
 • Je bent een uitstekende netwerker en kan BAM op professionele wijze vertegenwoordigen naar besturen, bedrijven, handelaars en bewoners
 • Je bent kwaliteits- en resultaatsgericht
 • Je bent een uitstekende coach voor je communicatie- en minderhinder team
 • Je bent een goede planner en coördinator
 • Je bent een echte teamspeler en uitermate klantgericht voor de doelgroepen binnen je projectportefeuille

Ons aanbod:

 • Een zeer gevarieerde en verantwoordelijke functie met veel autonomie.
 • Binnen een multidisciplinair projectteam werk je mee aan een omvangrijk, uniek en cruciaal maatschappelijk project.
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur, met een marktconform salaris. Relevante ervaring wordt gehonoreerd. Een groeps- en hospitalisatieverzekering en een gezinsvriendelijk werkklimaat.
 • Een uitdagende werkomgeving met flink wat opportuniteiten om een mooi netwerk uit te bouwen.

 

INTERESSE?

Verstuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar: ria.lameir@bamnv.be 

Voor meer informatie over de vacature kan je terecht bij Ria Lameir via: ria.lameir@bamnv.be of 03/328.80.93

Je kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld.