HomeNieuwsNoordersingelHeraanleg start op 4 april op kruispunt Noordersingel en Schijnpoortweg

Heraanleg start op 4 april op kruispunt Noordersingel en Schijnpoortweg

De eerste 2 nachten wordt op het kruispunt telkens 1 rijrichting afgesloten. De werken kaderen in de heraanleg van de Noordersingel.

Verkeerssituatie wijzigt dagelijks

Tijdens de nachtelijke werken van 4 tot 8 april zal het verkeer op het kruispunt hinder ondervinden. De verkeerslichten worden uitgeschakeld en verkeer dat het kruispunt nadert, wordt naar 1 rijstrook gebracht. Elke nacht zal een andere verkeerssituatie gelden op het kruispunt, waarbij tijdens de eerste 2 nachten telkens 1 rijrichting wordt afgesloten. Voor hulpdiensten, fietsers en voetgangers wordt steeds een doorgang langs de werf voorzien.

Fasering werken

  • Fase 1: nacht van maandag 4/4 op dinsdag 5/4

Vanaf kruispunt Slachthuislaan/Noordersingel/Schijnpoortweg kan je Schijnpoortweg niet stadinwaarts inrijden (richting Halenstraat/Pothoekstraat). Alle andere rijrichtingen op het kruispunt blijven open. Verkeer richting stad volgt de omleidingsborden met vermelding Stuivenberg.

  • Fase 2: nacht van dinsdag 5/4 op woensdag 6/4

Kruispunt Slachthuislaan/Noordersingel/Schijnpoortweg is vanuit Schijnpoortweg staduitwaarts (vanuit Halenstraat/Pothoekstraat) niet bereikbaar. Alle andere rijrichtingen op het kruispunt blijven open. Verkeer dat vanuit de stad komt volgt de omleidingsborden met vermelding Schijnpoort.

  • Fase 3 en 4: vanaf woensdag 6/4 zijn alle rijrichtingen terug open op het kruispunt. Er blijft hinder voor het verkeer.

Lees meer over de heraanleg van de Noordersingel >