HomeNieuwsAlgemeenGroen bekijkt slechts deel van infoborden tijdens infomoment BAM

Groen bekijkt slechts deel van infoborden tijdens infomoment BAM

bam oosterweerverbinding_schijnpoorBeheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM nv) heeft gisteren een infomoment georganiseerd voor de buurtbewoners van het gebied Ten Eekhovelei en Schijnpoort.

Het doel van dit infomoment was om de buurtbewoners correct te informeren over de voorbereidende werken voor de Oosterweelverbinding die nog dit najaar zullen starten.

Aan de hand van infoborden werd onder meer toegelicht hoe de omgeving er zal uitzien na de voorbereidende werken enerzijds én na de aanleg van de Oosterweelverbinding anderzijds. Op het infobord met de situatie na de aanleg van de Oosterweelverbinding stond de Hollandse Knoop duidelijk afgebeeld, inclusief het toekomstige aantal rijstroken.

De meer dan 60 geïnteresseerden kregen ook duidelijke uitleg bij het onderscheid tussen beide omgevingsplannen.

Ook in de presentatiemappen en de overzichtskaart die gebruikt werden tijdens dit infomoment werd de Hollandse Knoop getoond.

Het infobord van BAM met de illustratie van de omgeving na de aanleg van de Oosterweelverbinding (incl. Hollandse Knoop) is nog steeds te bekijken in buurthuis Dinamo, Ten Eekhovelei 337 in Deurne, waar het infomoment gisteren werd gehouden.

De kritiek van Groen in bepaalde pers dat BAM de Hollandse knoop niet heeft getoond tijdens dit infomoment is dus niet correct.

 Bekijk hier de infopanelen die tijdens het infomoment te bekijken waren.