HomeNieuwsWelenrouteBeatrijslaan week afgesloten voor werken

Beatrijslaan week afgesloten voor werken

Antwerpen/Zwijndrecht – In de tweede week van de paasvakantie zullen de Beatrijslaan en de Koningin Astridlaan afgesloten zijn voor het verkeer. Tijdens die week wordt er een nieuwe asfaltlaag gelegd en worden wegmarkeringen aangebracht. De werken kaderen in de heraanleg van de Beatrijslaan en de werken voor het fietspad de Welenroute.   

In de week van 8 tot 14 april 2013 zal de straat vanaf het Frederik van Eedenplein op Linkeroever tot aan het Kaaiplein in Burcht afgesloten worden. De aannemer van de werken aan de Beatrijslaan en de Koningin Astridlaan gaat in die week een aantal werken bundelen die anders niet zouden kunnen uitgevoerd worden als het verkeer zou blijven rijden.

Het gaat om:

  • Affrezen en asfalteren Koningin Astridlaan
  • Affrezen en asfalteren brugdek Kennedytunnel
  • Markeringswerken en belijningswerken fase 1 Beatrijslaan
  • Aanleg versterkt gras fase 1 Beatrijslaan

Een omleiding zal  worden aangeduid met wegwijzers. Het autoverkeer zal omgeleid worden via de Blancefloerlaan en de Antwerpsesteenweg. De bussen van De Lijn, komende van de E17, zullen omrijden via de Pastoor Coplaan (Meer informatie te verkrijgen bij De Lijn Oost-Vlaanderen).

De werken aan de Welenroute en de Beatrijslaan en de Astridlaan naderen intussen hun einde, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. Door deze werken in één week te bundelen, zorgt de aannemer ervoor dat de omleiding in tijd wordt beperkt tot een minimum.

Tegen einde april worden de werken volledig afgerond, nu de winter zich eindelijk een beetje gewonnen geeft.